Parkeren Jaarbeurs

Als u een dagje naar de Jaarbeurs in Utrecht gaat, voor een evenement in de Jaarbeurs of voor een dagje naar Utrecht, kunt u heel goed bij de Jaarbeurs Utrecht parkeren. Jaarbeurs Utrecht is zeer dicht bij het centrum van Utrecht, binnen een wandeling van tien minuten staat u in hartje Utrecht. Nog een bijkomend voordeel is dat het ook dicht bij de ring van Utrecht ligt en bij de A2 en de A12. U bent dus snel en gemakkelijk van buiten de stad Utrecht, middenin de stad. Ook een groot verschil van parkeren op de Utrechtse straten of bij Jaarbeurs Utrecht, is dat uw auto veilig staat in een beveiligde omgeving.


Parkeren Jaarbeurs Utrecht

Betalen Jaarbeurs Utrecht

Bij de Jaarbeurs Utrecht betaalt u per uur (of een gedeelte van een uur) en u betaalt pas als u weer vertrekt, zodat u nooit het risico loopt om een parkeerboete te krijgen. Dit is natuurlijk een groot voordeel in vergelijking met het parkeren in de Utrechtse straten.

Parkeertarieven Jaarbeurs Utrecht

Het parkeertarief van de Jaarbeurs Utrecht bedraagt € 3,00 per uur, met een maximum van € 12,00 voor de gehele dag. De parkeergarage Jaarbeurs Utrecht biedt ook de mogelijkheid om voorafgaand een parkeerplaats te reserveren. U kunt online een parkeerkaart bestellen en u betaalt vervolgens slechts € 11,00 voor een gehele dag, dus van 00:00 uur tot en met 23:59 uur.

Klik hier voor meer praktische informatie over parkeren bij Jaarbeurs Utrecht. Zoals; routebeschrijving, contactgegevens, specificatie parkeertarieven, etc.